Concert at the beach
bryanadams
get
up

Vrijdag
11 augustus 2017

Festivalpark
Middelkerke

Voor ‘Get Up’ werkte Adams samen met levende legende Jeff Lynne.

Jeff Lynne is een Britse singer-songwriter, componist, arrangeur, zanger en multi-instrumentalist en producer die vooral bekend werd als voorman van Electric Light Orchestra en als bandlid van Traveling Wilburys. De samenwerking Bryan Adams - Jeff Lynn resulteerde in een nieuwe plaat die qua intensiteit en dynamiek de lijn van 'Reckless' helemaal volgt.

Bryan Adams is altijd al een halve Belg geweest.

Op 10 april 1985 stond Bryan Adams in Oostende in het voorprogramma van pop-icoon Tina Turner. Het was het begin van een warme relatie met het Belgische publiek.

Of je nu 7 of 77 bent, uiteindelijk wil iedereen rocken!

Voorverkoop van dit uniek concert start op vrijdag 17 februari om 10 uur via deze website.

K's Choice: 25 jaar topmuziek.

K’s Choice bestaat dit jaar 25 jaar en wordt nog steeds tot de absolute Belgische top gerekend. Door de jaren heen haalde de band van Sarah en Gert Bettens meermaals de Album Top 10, onder meer met 'Paradise In Me', 'Cocoon Crash', 'Echo Mountain' en 'The Phantom Cowboy', die in België meteen naar nummer één klommen en de band verschillende keren goud en platina opleverden.

Onvergetelijke opening, onvergetelijk concert

'Not an Addict’ blijft zonder twijfel hun grootste hit, die meer dan twintig jaar na de release nog steeds op veel radiozenders wordt gedraaid, zowel in België als in het buitenland. De perfecte openingsact voor het concert van Bryan Adams op 11 augustus in het Festivalpark in Middelkerke!

Bryan Adams is dé rock-'n-roll referentie

al meer dan 30 jaar

00

singles

00

albums

De grootste hits van Bryan Adams tijdens een uniek concert #getup

Beleef het mee

Meer weten Bestel hier uw tickets