Praktisch • Bezoekers met een beperking

  De organisatie van het concert van Bryan Adams probeert het event zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle muziekliefhebbers, dus ook diegene met speciale behoeften/noden.

  We werken samen met Inter om de muziekbeleving voor personen met een handicap te optimaliseren.

  Indien u gebruik wil maken van de diensten van Inter, dient u gewoon eerst uw ticket aan te kopen. Nadien kan u via dit online-aanvraagformulier het gebruik van de voorziene faciliteiten reserveren (toegankelijke parking, ingang, rolstoelpodia en Inter-assistentie). Je stuurt daarbij ook een bewijs van je beperking (scan of foto van blauwe parkeerkaart, medisch attest,...) naar [email protected]. U ontvangt dan een bevestiging van de aanvraag.

  Opgelet: de parking voor personen met een beperking op Bryan Adams is volzet.

  Voor alle andere vragen over de toegankelijkheid van het festival voor personen met een beperking kan je terecht op [email protected].
 • Waar vindt het concert plaats?

  Locatie: Festivalpark Middelkerke
  Deuren open om 17 uur

  Bekijk het plan
 • Bereikbaarheid?

  Te voet

  Het festivalterrein is te voet bereikbaar via de Westendelaan of via de Duinenweg.


  Trein

  Het dichtstbijzijnde station is Oostende. Na het concert rijden er geen treinen meer. Meer informatie over de dienstregeling van de NMBS vindt u via deze link.


  Tram

  De dichtstbijzijnde halte van de kusttram is “Middelkerke Verhaeghelaan”. Overdag rijden er 6 trams per uur. Na het concert worden er extra trams ingelegd. Hieronder vindt u een overzicht van de laatste vertrekken vanuit Middelkerke:
  Vertrek
  Bestemming
  Opmerking
  Vertrek 00:07
  Bestemming Oostende
  +aansluiting naar Knokke aan station Oostende
  Vertrek 00:15
  Bestemming Oostende
  Vertrek 00:34
  Bestemming Oostende
  Vertrek 00:40
  Bestemming Oostende
  Vertrek 01:01
  Bestemming Oostende
  Vertrek 01:08
  Bestemming Knokke
  Vertrek 01:31
  Bestemming Oostende
  Vertrek 23:56
  Bestemming De Panne
  Vertrek 00:24
  Bestemming De Panne
  Vertrek 00:26
  Bestemming Nieuwpoort
  Vertrek 00:54
  Bestemming De Panne
  Vertrek 01:10
  Bestemming De Panne
  Meer informatie omtrent de dienstregeling van De Lijn vindt u hier.


  Met de wagen

  U kunt parkeren op één van de festivalparkings. Alle parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Volg de pijlen om bij de dichtstbijzijnde vrije parking te komen.  Via de E40 Neem afrit 4 Middelkerke. U volgt de bewegwijzering in de richting van Middelkerke (N369). U steekt de Brugse Vaart over en volgt vanaf hier de bewegwijzering naar de parking. Alternatieve route Bij druk verkeer kunt u afrit 3 Nieuwpoort nemen. Aan de afrit volgt u de N355 richting Nieuwpoort. Na 1 km gaat u aan het kruispunt met de N39 rechtsaf richting Oostende. U blijft de N39 volgen tot u aan de rotonde aan de Vismijn komt. Daar gaat u rechtsaf en volgt u de N34 richting Middelkerke. In Middelkerke volgt u de pijlen naar de parkings.

  Komt u vanuit Nieuwpoort? Volg de Koninklijke Baan (N34) richting Middelkerke. Vanaf Westende volgt u de pijlen naar de parking.

  Komt u vanuit Oostende Volg de N34 (Koninklijke Baan) tot in het centrum van Middelkerke en volg vanaf daar de bewegwijzering naar de parkings.


  Met de fiets

  Kom met de fiets en parkeer je fiets voor de deur! Er staat een fietsenstalling aan de ingang van het festivalterrein in de Westendelaan. Creëer je fietsroute op maat via deze routeplanner. Het festivalterrein ligt tussen de knooppunten 60 en 44.
 • Dien ik mijn ticket uit te printen?

  Je e-ticket is enkel geldig indien uitgeprint op wit A4 papier, zonder aanpassing van formaat. Er wordt geen andere wijze toegestaan (elektronisch, pc scherm, laptop pc, smartphone,…). Een gedeeltelijk uitgeprint, onleesbaar, slordig of beschadigd ticket wordt onherroepelijk geweigerd.
 • Kan ik mijn ticket omruilen?

  Het biljet kan noch omgeruild, noch terugbetaald worden.
 • Breng je ID mee!

  Een geldig identiteitsbewijs van de aankoper moet bij navraag en controle steeds voorgelegd kunnen worden.
 • Mogen opnames genomen worden tijdens het concert?

  Het is ten strengste verboden om foto’s te nemen, te filmen of geluidsopnamen te maken tijdens het evenement.
 • Is mijn ticket uniek?

  Elk e-ticket heeft een unieke barcode, en geeft toegang voor slechts één persoon per evenement. Enkel de persoon die als eerste zijn biljet gebruikt wordt tot het evenement toegelaten. De aankoper is verantwoordelijk voor het gebruik van het e-ticket. Koop nooit een ticket van een onbekende; u hebt geen enkele geldigheidsgarantie.
Bestel hier uw tickets

Bryan Adams is dé rock-'n-roll referentie

al meer dan 30 jaar

00

singles

00

albums

De grootste hits van Bryan Adams tijdens een uniek concert #getup

Beleef het mee

Meer weten Bestel hier uw tickets